Waterputten

Tsjaad

Tsjaad is één van de landen waar Stichting Bashierah actief is met het aanleggen van waterputten. Tsjaad is een land in Afrika wat bekend staat als één van de armste landen ter wereld. Ruim 80% van de bevolking leeft daar onder de armoedegrens. Naast de algehele armoede is er op veel plekken geen schoon drinkwater voorhanden.

425 van 250 donaties

Niger

Wegens politieke onrust hebben we onze waterprojecten in Niger tijdelijk moeten stopzetten.

 

Een van de belangrijkste pijlers van Stichting Bashierah is het waarborgen van de kwaliteit van onze projecten. Omdat we op korte termijn niet kunnen afreizen naar Niger, kunnen we deze garantie op dit moment niet bieden.

Dat maakt dat we voorlopig geen nieuwe waterprojecten voor Niger aannemen.

We houden u op de hoogte zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn.

Kameroen

De afgelopen jaren liepen de gemoederen hoog op in verschillende regio’s van Kameroen. Zowel binnenlandse- als buitenlandse conflicten zorgden voor onrust in Kameroen. Volgens cijfers hebben zo’n 3,6 miljoen mensen behoefte aan water-, sanitair- en hygiëne hulp. Waterputten als bron van schoon water is bij uitstek de oplossing voor al de huidige behoefte onder de lijdende Kameroense bevolking. Wij van Stichting Bashierah zullen ons inzetten om de levenskwaliteit van deze mensen te verbeteren door hen te voorzien van schoon water.

20 van 25 donaties

Ghana

Ghana is een land aan de westkust van Afrika. Het land kent veel gebieden met een warm klimaat en veel droogte. Mede om die reden is er in veel landelijke gebieden in Ghana een tekort aan schoon drinkwater.

26 van 25 donaties
Scroll naar boven