Veelgestelde vragen

Wij doen ons best om zo snel mogelijk na jouw donatie een waterput aan te leggen. Helaas zijn er bepaalde landen waar de aanleg ongeveer 6 maanden kan duren. Dit komt oa doordat onze samenwerkingspartner op zoek gaat naar een geschikte locatie en vervolgens de nodige vergunningen moet aanvragen. Hierna kan het graven en realiseren van de waterput beginnen.

Hieronder zie je foto van een voorbeeld van de waterputten die wij aanleggen. De waterputten zijn heel stevig en van hoge kwaliteit en kunnen wel tientallen jaren gebruikt worden. Onze samenwerkingspartner geeft minimaal een garantie van 10 jaar en zorgen voor onderhoud en reparatie van de waterput.

Het uitkiezen van de locaties laten wij hoofdzakelijk over aan onze plaatselijke samenwerkingspartner. Zij zijn namelijk het best op de hoogte waar de behoefte aan waterputten het grootst is.

Wanneer jij een hele waterput doneert dan mag jij zelf de naam bedenken. Deze wordt op een plakkaat gezet bij de waterput.

Wanneer jij een hele waterput hebt gedoneerd zullen wij zo snel mogelijk opdracht geven aan onze samenwerkingspartner om de waterput aan te leggen. Wanneer de waterput is aangelegd zul jij de informatie en beeldmateriaal van ons ontvangen van jouw waterput.

Scroll naar boven