JOUW INITIATIEF

 

Neem zelf het initiatief en start een inzamelingsactie. Stichting Bashierah zorgt er vervolgens voor dat er met het ingezamelde bedrag een waterput wordt gegraven.

 

Familie-waterput

Lukt het om met je familie het bedrag in te zamelen om een complete waterput aan te leggen? Een (kleine) bijdrage van iedere familielid kan er zomaar voor zorgen dat je het hele bedrag rond hebt. Vergeet vooral niet de kids erbij te betrekken! De waterput wordt bij het graven voorzien van een bord waarop de familienaam staat genoteerd.

Tip: mail ons om een gratis Bashierah spaarpot te ontvangen die je met heel het gezin kunt vullen.

 

Op school

Ben je werkzaam op een (basis)school? Bedenk samen met de leerlingen een leuke actie, waarmee je als klas of school inzamelt voor een waterput (bijvoorbeeld een sponsorloop). Op deze manier leren de kinderen dat ze zich inzetten voor minderbedeelden elders in de wereld, en ontstaat er waardering voor vanzelfsprekende gunsten zoals water. Hoe leuk is het als er een waterput is gegraven waarop de school- of klasnaam wordt vermeld?

 

Als ondernemer

Draag je steentje bij als ondernemer. Dit kan door een collectebus te plaatsen in de winkel, of als bedrijf zelf een donatie te doen. Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen u ook informeren over de eventuele fiscale voordelen voor uw onderneming.

 

Wacht niet langer!

Ben je geïnspireerd geraakt door een van de bovenstaande ideeën, of heb je zelf een leuk initiatief wat je wilt opzetten?

Stuur een mailtje naar info@bashierah.nl met een korte toelichting op de actie die jij hebt bedacht, of stuur een PM via onze Facebookpagina.

Scroll naar boven