Waterputten
14495
page-template-default,page,page-id-14495,bridge-core-3.0.7,give-recurring,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-259,elementor-page elementor-page-14495
 

Waterputten

Tsjaad

 

Tsjaad is één van de landen waar Stichting Bashierah actief is met het aanleggen van waterputten. Tsjaad is een land in Afrika wat bekend staat als één van de armste landen ter wereld. Ruim 80% van de bevolking leeft daar onder de armoedegrens. Naast de algehele armoede is er op veel plekken geen schoon drinkwater voorhanden.

 

 

 

 

Ghana

 

Ghana is een land aan de westkust van Afrika. Het land kent veel gebieden met een warm klimaat en veel droogte. Mede om die reden is er in veel landelijke gebieden in Ghana een tekort aan schoon drinkwater.

Doe het alleen!

Wil jij de volledige beloning van een waterput?

 

Met een donatie van 1250 euro kun jij ervoor zorgen dat een grote groep mensen toegang heeft tot schoon drinkwater. Wanneer jij een hele waterput doneert mag jij zelf de naam bedenken die er op de waterput komt te staan.

Doe het samen!

Wil jij een beloning bij iedere druppel water die er wordt gedronken? Help dan mee bij de aanleg van een waterput!